Tennessee Hunting Club Forums banner

1 - 1 of 1 Posts

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Dit is niet de eerste keer dat Nike knikt naar ’99 op de Tailwind, aangezien een Sneakersnstuff-exclusieve jubileummake-up eerder deze maand uitkwam, maar het is niettemin een onmiskenbaar boeiende creatie. Nike Air Max Tailwind Heren/Dames Als je een liefhebber bent van Swoosh-merkgeschiedenis of gewoon van de complexe colorway houdt, kun je een paar pakken

Immagine

Overlays en basislagen van glad leer volgen in de schaduw door biezen over het profiel, verschillende merkaccenten en de gebogen steunen langs de binnenpanelen zorgen voor een opvallend contrast in kleurverloop, grimmige zwarttinten of kleine rode pictogrammen. Nike Air Max Tailwind Schoenen De bovenste lijnen zitten in een donkere mesh, passend bij de voering binnenin, met zelfs zooleenheden die verduisterd zijn voor een eerlijke toewijding aan de veelzijdige opstelling.

Nike's gerevitaliseerde Nike Air Max Tailwind te Koop is tijdens de zomermaanden uitgebracht in tientallen kleurstellingen, zowel fris als vertrouwd, en het nieuwste paar dat verschijnt, is deze make-up in "Flight Jacket" -stijl. Met een kleurenpalet dat veel sneakerheads onmiddellijk associëren met de UNDEFEATED Air Jordan 4 uit 2005 - een schoen die algemeen wordt beschouwd als een van de beste samenwerkende Air Jordans aller tijden - neemt deze nieuwe Tailwind dat militair-thema ter harte, maar interpreteert het in zijn eigen weg.

Het bovenwerk van mesh en suède is gecoat in een donkere olijfgroene kleur, terwijl zwarte randen en accenten overal zijn verspreid voor contrast. Nike Air Max Tailwind Goedkoop Kenmerkende vleugjes flair komen dan aan via helder en gedurfd neonoranje op de oogjes, kleine middenvoet Swoosh, Air Max dempingseenheden en buitenzool, die ook beschikt over de kenmerkende Tailwind MX-badge in lichtblauw. U kunt deze herdenkingsschoenen van Nike zoeken

Na een succesvolle terugkeer in de zomer op de markt, bereidt Nike's gerevitaliseerde Kopen Nike Air Max Tailwind zich voor op de herfst, en een van de kleuren die zal helpen bij de seizoensverschuiving is dit frisse paar met aardse tinnen en gouden accenten. Het bovenwerk is helemaal klassiek en combineert een zwarte mesh-basis met een vleugje grijze mesh rond de hiel en grijze leren overlays. Vetgedrukte gouden accenten op de tong verlevendigen de dingen aanzienlijk, gecombineerd met de ombre-stijl vervaging op de kenmerkende plastic overlays op de middenvoet en een gouden toebox Swoosh om het kenmerkende detail van de schoen te geven. Onderaan omhult een zwarte tussenzool gouden Air Max-dempingseenheden en een zwarte buitenzool met een speciale Max Air-badge maakt de look af.

www.max270mall.com
 
1 - 1 of 1 Posts
Top