Tennessee Hunting Club Forums banner

1 - 1 of 1 Posts

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #1 ·

Wat in 1908 begon doituble.com als een rubberbedrijf, veranderde al snel in sportschoenen die decennia later het favoriete schoeisel zouden worden van individuen, rebellen en non-conformisten over de hele wereld. Van Olympische basketbalvelden tot stadsstraten, van de klassieke Chuck Taylor All Star tot nieuwe stijlen en silhouetten, Converse sneakers hebben hun prestatieniveau en duurzaamheid behouden terwijl ze zich lenen voor personalisatie, aanpassing en heruitvinding.

Converse bracht de typische Amerikaanse sneaker ter wereld. De iconische 'All Star', die Converse schoenen dames sale al bijna een eeuw lang favoriet is bij atleten, rocksterren en beroemdheden, is synoniem geworden voor cool. Tegenwoordig blijft Converse zijn mode-steunpilaar-status cultiveren met klassieke en hypermoderne stijlen in contact met de nieuwste trends.

Deelnemen aan de "Lightning Storm" editie van de Pigalle x Converse Chuck 70 Ox is deze schonere "White Barely Volt" colorway. Geïnspireerd door Converse chuck 70 ox beige/zwart de uitdrukking "de kracht van muziek om de wereld vooruit te helpen", is de uitdrukking in rood versierd op de rand net boven de rubberen tussenzool van Barely Volt. Het bovenwerk van natuurlijk canvas bootst de esthetiek na van een tweede basketbalveld van Pigalle x Nike dat onlangs in Peking is gebouwd, terwijl een opvallende gradiëntafwerking op de rubberen buitenzool het ontwerp afmaakt.

Zet je stijl in vuur en vlam met premium Chuck 70 sneakers en glinsterende, archiefvlammen. Gedempte, tonale kleuren brengen balans in gedurfde Koop nu vlamoverlays en een met glitter gepofte tong. Het is een verheven stijlicoon met meer demping zodat je er de hele dag goed uitziet en je goed voelt. We hebben de iconische look waar je van houdt geüpdatet met een patchwork-ontwerp van fijne en natuurlijk glitter, plus een enkelstuk met metallic draad voor extra glans. Heritage-designelementen, zoals een rubberen neusbumper en buitenzool met diamantpatroon, houden het geaard in het origineel.

Nike & Converse te koop: Vind geweldige aanbiedingen voor Nike schoenen - doituble.com
 
1 - 1 of 1 Posts
Top