Tennessee Hunting Club Forums banner

1 - 1 of 1 Posts

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter · #1 ·
De modernere NOVABLAST neemt het roer over langs de zool en voegt zowel geavanceerde demping als moderniteit toe aan de voeten van het getweakte Tarther-bovenwerk. Asics Gel-Kayano Heren/Dames Hoewel het in de jaren tachtig misschien productief was, is het laatste nogal misleidend over zijn oorsprong hier, aangezien de constructie extra's toevoegt rond de belangrijkste punten. Terwijl bijvoorbeeld de neus, hiel en gekartelde oogsteunen relatief origineel zijn gelaten, is de lambrisering eronder gloednieuw, sportief zilver metallic en wat lijkt op reflecterende afwerkingen. Wat meer is, de tong verfraait met een lusvormig, gedeeltelijk patroonvormig trekje, iets dat kenmerkend is voor de nieuwe tak van aanbiedingen.

Image

Hoewel het prestatie-DNA van de Asics Gel-Kayano Schoenen zichtbaar is in het bovenwerk (namelijk via de mesh-basis), verkennen overlays van synthetisch leer en langwerpige treklipjes op de tong retrofuturismethema's. De kleurstellingen van de lancering variëren drastisch, aangezien de ene een saai 'Piedmont Grey / Graphite Grey'-ensemble levert, terwijl de andere een' Classic Red / ASICS Blue'-palet heeft, maar beide laten het robuuste ontwerp van het model schitteren. Omdat de UB1-S GEL-Kayano 14 tot het ASICS SportStyle-label behoort, is hij voorzien van de beproefde GEL®-demping van het Japanse instituut, vergezeld van TRUSSTIC ™ -ondersteuningseenheid in het midden van de buitenzool.

Gedurende 2020 is ASICS bezig geweest met het 30-jarig jubileum van de GEL-Lyte III, maar het Japanse instituut heeft tijd gevonden om zijn andere silhouetten in opmerkelijke ensembles uit te rusten. Het nieuwste exemplaar arriveert in de vorm van een Asics Gel-Kayano Sale Online gekleed in "Smoke Grey" en beladen met gele en gedempte blauwe accenten.

Trouw aan de vorm van 1999, is het silhouet gemaakt met een mix van materialen, van lichtgewicht, ademend mesh tot premium suède overlays. Asics Gel-Kayano Bestellen De laatste laat zich overgeven aan een zandachtige tint met een grimmig, zomers passend contrast tussen de profielvectorlogo's. Elders animeren de citroen- en groenblauw-achtige accenten de tong, de hiel en een deel van de witte GEL ™ en DUOMAX dempende zool. Zwarte spikkels bij de mediale hiel maken de laatste taak van de retro-runner compleet.

Oorspronkelijk uitgebracht in 1999, heeft de Kopen Asics Gel-Kayano een lichtgewicht bovenwerk van gemengde materialen bovenop schokabsorberende GEL ™ en stabiele DUOMAX-dempingstechnologieën. Overlays over het model verdelen het sportieve kleurenschema van het paar, met geborduurde ASICS-strepen op de profielen en accenten op de tong die de goed zichtbare tint benadrukken. Onder de voeten onderbreekt neon de zwarte zooleenheden door de tussenzool en een deel van het prestatieprofiel over te nemen.

www.e-trainerschoenen.com
 
1 - 1 of 1 Posts
Top